21Conceptstore

 

Na haar afstuderen begon Myrthe Vial een webshop, Room 21, met eigen ontwerpen en handgemaakte producten van andere Nederlandse ontwerpers:

“Een webshop is hartstikke leuk, maar je mist toch het contact met de klanten”

Dus ging Myrthe op zoek naar een vast winkelpand en kwam bij VOLOP terecht. Het leegstaande winkelpand op de Hinthamerstraat 137 was voor haar de perfecte plek om haar fysieke winkel te starten: 21Conceptstore.

Na intensief overleg met de makelaar en de eigenaar van het pand, heeft Myrthe van hen de kans gekregen om te starten en te groeien. Myrthe heeft dit pand, dat al jaren leeg stond omgetoverd tot een bijzonder, stijlvolle winkel met veel pastelkleuren en een verrassende collectie. Vanaf 15 oktober 2016 verkocht zij hier werk van haarzelf en van 35 andere Nederlandse ontwerpers.

Inmiddels heeft Myrthe van 21 Conceptstore Den Bosch  de sleutel van de Snellestraat 29A. Een nieuwe vaste plek in onze stad met haar leuke concept. Reden om te proosten samen met eigenaar Frans Welsch, RSP Makelaars Jasmijn Werner en Dirk van Beurden.
In maart was de officiele opening!
Bezoek Den Bosch

 

foto3foto2

Een gedachte over “21Conceptstore”

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.