Kunst in de etalage van Pompen & Verlouw

De garage van Pompen Verlouw staat al jaren leeg. Totdat de nieuwe huurders hun intrek nemen, vult VOLOP Den Bosch de etalage aan de Vughterstraat 282. Sinds december 2016 exposeren hier iedere 6 weken kunstenaars uit de Gruyterfabriek in estafettevorm. Kunstenares Judith Rosema beet de spits af met bedrukt textiel, hierna nam Karin Schreppers het stokje van haar over met schilderijen, waarna Jeanine Gerlofsma mozaïkwerk tentoonstelt. Inmiddels zijn er nieuwe huurders gevonden en weten we dat dit project op deze plek dit jaar zal eindigen. Wie weet, zetten we deze estafette op een andere plek in de stad voort. Met dank aan VPS Leegstandbeheer.

Judith Rozema
IMG_Pompen&Verlouw 1
Karin Schreppers

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *