Dutch Art & Design + Fashion Made in Holland

Dutch Art & Design + Fashion Made in Holland

Meggy van Houtum heeft twee unieke concepten waar ze vol overtuiging al jaren al haar tijd en energie in stopt. Daarom was het des te zuur dat ze al enige tijd zonder onderkomen zat. Des te blijer waren ook wij dat het gelukt is om haar een prachtige plek te geven op het Burgemeester Loeffplein 57. Vanaf 21 april 2018 is daar Fashion Made in Holland en Dutch Art & Design Salon gevestigd. Kunst en mode in één. Eerlijk gemaakte producten van eigen bodem.  Duurzaamheid, inspireren, verbinden en kansen bieden aan jonge ontwerpers. Daar draait het om. Zij werken nauw samen met diverse onderwijsinstellingen. In hun concept zie je jonge talenten aan het werk (ambacht), zijn er wisselende exposities en zullen er diverse lezingen worden georganiseerd. Een mooie aanvulling op het winkelaanbod in de Arena. Samenwerking met eigenaar Aberdeen, BNP Paribas Real Estate en Gapph b.v. April 2018 – januari 2019