Gewoon Goed 

Gewoon Goed

Will Hoeben benaderde VOLOP met de vraag of we ruimte konden vinden voor een van zijn initiatief. Hij wilde Gewoon Goed, een retrowinkel, werkplaats en meer oprichten waar alles draait er om meedoen! 

Jongeren die om wat voor reden buiten de maatschappij vallen kunnen bij Gewoon Goed aan de slag in de werkplaats maar ook in de winkel. In de werkplaats worden meubels gerestaureerd, schoongemaakt en  ontworpen. Mensen krijgen de ruimte om hun eigen creativiteit te ontplooien. In de werkplaats wordt ook werk voorbereid voor klussen.

  

Gewoon Goed is het adres voor deelname in de samenleving door middel van een gezellige werkplaats, een hippe winkel of de sfeervolle woonkamer. Doe mee met de workshops of help mee in de werkplaats.

 We zijn blij dat het gelukt is. Mooie samenwerking met de BIM.