21Conceptstore

Na haar afstuderen begon Myrthe Vial een webshop, Room 21, met eigen ontwerpen en handgemaakte producten van andere Nederlandse ontwerpers:

“Een webshop is hartstikke leuk, maar je mist toch het contact met de klanten”

Dus ging Myrthe op zoek naar een vast winkelpand en kwam bij VOLOP terecht. Het leegstaande winkelpand op de Hinthamerstraat 137 was voor haar de perfecte plek om naast haar webshop nu ook haar fysieke winkel te starten: 21Conceptstore.

Na intensief overleg met de makelaar ( Van Hamond Vastgoed. )en de eigenaar van het pand, heeft Myrthe van hen de kans gekregen om te starten en te groeien. Myrthe heeft dit pand, dat al jaren leeg stond omgetoverd tot een bijzonder, stijlvolle winkel met veel pastelkleuren en een verrassende collectie. Vanaf 15 oktober 2016 verkocht zij hier werk van haarzelf en van 35 andere Nederlandse ontwerpers.

Inmiddels is Myrthe met haar winkel verhuisd naar Snellestraat 29A. Geweldig dat ze nu een vaste plek heeft in onze stad met haar leuke concept. Reden om te proosten samen met eigenaar Frans Welsch, RSP Makelaars  Jasmijn Werner en Dirk van Beurden.

 

foto3foto2