Wie wij zijn

Maruja Gutierrez

“Als geboren en getogen Bosschenaar ben ik natuurlijk trots op onze prachtige stad en al haar bewoners. Er is zoveel creativiteit, er zijn zoveel mensen met unieke ideeën en die verdienen een podium. Ik denk in kansen en die zie ik dan ook overal. En zo is VOLOP ontstaan. Vanuit een bepaalde ideologie, een gedrevenheid van ‘zo kan het ook!’ Het motiveert mij enorm als ik zie wat we samen kunnen bereiken. Mensen aan elkaar te verbinden en zo verschil maken! Voor mij is er niks mooiers dan in Den Bosch wonen en op deze manier voor de stad te mogen werken.”

Talenten van Maruja:  verbinder, betrokken, enthousiast en gedreven

 

 

John de Roij

“Als je mij vraagt ‘s-Hertogenbosch in het kort te karakteriseren, dan zeg ik spontaan: bourgondisch, historisch en gastvrij. Bij nader inzien hoort hier ook “behoudend” bij.
VOLOP Den Bosch wil en kan hier verandering in brengen. Door kunstenaars, maatschappelijke initiatieven en startende ondernemers een plek te bieden, ontstaat er meer dynamiek in de stad.
Ik wil daar dolgraag mijn bijdrage aan leveren.”

Talenten van John: optimist, netwerker, doorzetter en teamspeler.

 

 

 

Florence Diemont

“Een stad die ingericht is alleen voor bezoekers en commercie leeft nauwelijks. Bewoners maken de stad en geven haar karakter, levendigheid en samenhang. Ze hebben ruimte nodig in de stad, om hun dromen te verwezenlijken. Leegstaande panden zijn hier de aangewezen plek voor. Door met alle betrokken partijen samen te werken, en te luisteren naar ieders wensen, helpen wij de bewoners dit te verwezenlijken en dat vind ik prachtig werk om te doen voor deze mooie stad. Met een achtergrond in het opzetten van verschillende (sociale) projecten heb ik me de afgelopen jaren met veel enthousiasme ingezet voor VOLOP en nog steeds ben ik trots om betrokken te zijn bij dit fantastisch project!”

Talenten van Florence: creatief, doortastend, gedreven en nieuwsgierig

 

 

Yvette Hurkens

“Toen, in het straatbeeld van mijn geliefde Bossche binnenstad, steeds meer borden ‘Te Huur’ verschenen, raakte me dat. Wat zonde om deze leegstand niet om te buigen naar kansen. Kansen voor de zittende winkeliers enerzijds en initiatieven en opleidingen uit de stad, anderzijds. Waarom zou je deze partijen niet bij elkaar brengen? Geef initiatieven een kans, laat de stad bruisen, verrassen en vernieuwen. Laat ambachten, kunst én bewoners zien. Daar streef ik naar binnen mijn stad en gun ik iedere gemeente.”

Talenten van Yvette: Verbinder , gedreven, enthousiast, inlevend.